Din Sundhedspartner​

​​Skeldevej 17

6310 Broager

Tlf.: 22 94 94 09

Vi har fleksible åbningstider

Hverdage: 8.00 - 18.00

Lørdage: 9.00 - 13.00

Aftentider efter aftale

Vores behandlinger går ikke forud for lægens anvisninger

​Din Sundhedspartner​

Jane Gottlieb

​​Skeldevej 17

6310 Broager

Tlf.: 22 94 94 09

Vi har fleksible åbningstider

Hverdage: 9.00 - 17.30

Lørdage: 9.00 - 13.00

Vores behandlinger går ikke forud for lægens anvisninger

Referencer

Sebastian Lander, professionel for BMC og Dansk mester for elite og U23 i 2012:

I min karriere har jeg prøvet rigtig mange behandlere.

Så mange, at det er svært at huske deres forskellige behandlingstyper. Steen husker jeg tydeligt. Han er en gut som forstår at være professionel i sine behandlinger.

Han er dygtig ti lat gå til problemet, finde en løsning og behandle det. Med et resultat som er til at mærke. Jeg har været rigtig positiv over hans behandlinger og altid været fortaler for at få ham med til vores løb. En mand med et humør der smitter af på os andre. Altid smilende og tager tid til andre.

I dag sidder jeg i Italien og professionel for et af verdens største cykelhold, BMC. Med stjerner som Cadel Evans, Philip Gilbert, Thor Hushovd og jeg vil stadig sige, at Steens behandling er en af de bedste jeg har modtaget i mine 10-11 år som cykelrytter.

Kan kun anbefale ham og man vil kun gøre sig selv en tjeneste og prøve ham af.

Michael Valgren, cykelrytter ved Glud & Marstrand LRØ sæsonen 2012, vinder af Liege-Bastogne- Liege 2012:


Jeg har haft Steen med som massør en del gange med min klub Glud&Marstrand LRØ - første gang jeg havde ham med havde jeg en brækket finger, fik Steen til at sætte nåle og køre noget tape på den - det resultere i at dagen efter kunne jeg gennemføre Liege bastogne Liege U23 og tilmed vinde det!

​Anden gang var under Post Danmark Rundt, hvor jeg styrtede på første etape og mit knæ hævede fuldstændig op - jeg fik tape og nåle og hævelsen forsvandt og kunne gennemføre og komme på en 3 plads i ungdoms konkurrencen!

Steen er rigtig behagelig at arbejde sammen med, han er ikke bleg for at snakke og det er fantastisk da han giver én en indre ro.

Christian Moberg, Team Glud & Marstrand LRØ og nomineret til årets hjælperytter sæsonen 2012, siger følgende om Steens behandling:

Behagelig massage og behandlinger som giver stor effektivitet med hensyn til restitution, dag for dag og bedring af skader og afkortelse af skadesforløb!


Ugen op til de danske mesterskaber bøjede jeg tre ribben, som blev tapet op af Steen med kinesiotape om aftenen!

For at prøve at få de bøjede ribben til at hele hurtigere, jeg nåede at blive kører klar til dm og gennemførte de 210km i siglene regn vejr på en 30.plads, på grund af behandlingerne ugen igennem af Steen.


Havde et lille brud på venstre albue i foråret 2012, normalt ville man ikke kunne kører med det, men på grund af Steens behandlinger dag for dag, etapeløbet igennem, lykkes det mig at komme mig rigtig hurtigt!

Din Sundhedspartner Jane Gottlieb og Steen Gottlieb

​Skeldevej 17 • 6310 Broager • Tlf.: 22 94 94 09mail@din-sundhedspartner.dk​• CVR-nr.: 33793766

M​edlem af Ergoterapeutforeningen